Deelnemen aan Kar Ga Door

Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan Kar Ga Door op 10 juli 2021.
Waarmee, dat lees je hier.

Meedoen met een oud voertuig?

Dit kan een auto zijn, een motor, brommer, tractor of paardenrijtuig. Als het maar een historisch exemplaar is en in fraaie staat. Je rijdt dan mee in de rondritten door en rondom het dorp en je voertuig wordt in het centrum tentoongesteld voor publiek.

Geef je op door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Je krijgt dan per mail een bevestiging van deelname toegestuurd. Nadere informatie over het programma, locatie en dergelijke volgt ongeveer een maand van te voren. 

Meedoen aan de koetsentocht?

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging Tradioneel Gerij (NVTG) organiseren we een authentieke koetsentocht als onderdeel van Kar Ga Door. Heb je een rijtuig en wil je deelnemen aan het Concours Traditionele Aanspanningen en de klasssementsrit die op 10 juli wordt georganiseerd?

Vul dan het aanmeldformulier in en stuur het op. Je krijgt daarna per mail een bevestiging en meer informatie over het programma.

Meedoen op de markt?

Op de markt van 10.00 tot 17.00 uur kunnen oude ambachten worden getoond en gedemonstreerd. 
Dit kan van alles zijn, als het maar past in het plaatje van het Zuidwolde van vroeger. Ook kun je als ondernemer met je artikelen op de markt staan.

Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Je geeft daarop ook aan of je een kraam wilt reserveren. Een kraam van 4 meter lang kost € 40  Of wil je alleen een plaats op de markt reserveren. Dit kost € 7,50 per meter. Je krijgt per mail een bevestiging van deelname. Nadere informatie over het programma, je plaats en dergelijke volgt ongeveer een maand van te voren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de organisatie.