Deelnemen Kar Ga Door

 

Deelnemen aan Kar Ga Door Zuidwolde, dit jaar op 13 juli, betekent een ouderwets gezellige dag met liefhebbers van historische voertuigen en oude ambachten. Aanmelden kan nu, lees hier hoe het werkt.

Deelnemen Kar Ga Door met een oud voertuig?

Dit kan een auto zijn, een motor, brommer, tractor of paardenrijtuig. Als het maar een historisch exemplaar is en in fraaie staat. Je rijdt dan mee in de rondritten door en rondom het dorp en je voertuig wordt in het centrum tentoongesteld voor publiek.

Geef je op door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Je krijgt dan per mail een bevestiging van deelname toegestuurd. Nadere informatie over het programma, locatie en dergelijke volgt ongeveer een maand van te voren. 

Deelnemen Kar Ga Door aan de koetsentocht?

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging Tradioneel Gerij (NVTG) organiseren we een authentieke koetsentocht als onderdeel van Kar Ga Door. Heb je een rijtuig en wil je deelnemen aan het Concours Traditionele Aanspanningen en de klasssementsrit die op 13 juli wordt georganiseerd?

Vul dan het aanmeldformulier in en stuur het op. Je krijgt daarna per mail een bevestiging en meer informatie over het programma.

Deelnemen Kar Ga Door op de markt?

Op de markt van 10.00 tot 17.00 uur kunnen oude ambachten worden getoond en gedemonstreerd. 
Dit kan van alles zijn, als het maar past in het plaatje van het Zuidwolde van vroeger. Ook kun je als ondernemer met je artikelen op de markt staan.

Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Je geeft daarop ook aan of je een kraam wilt reserveren. Een kraam van 4 meter lang kost € 30.  Of wil je alleen een plaats op de markt reserveren. Dit kost € 5 per meter. Je krijgt per mail een bevestiging van deelname. Nadere informatie over het programma, je plaats en dergelijke volgt ongeveer een maand van te voren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de organisatie.

 

Wij vragen je om je contactgegevens via de aanmeldformulieren in te vullen om je te kunnen registreren als deelnemer aan Kar Ga Door. Onze privacyverklaring is hierop van toepassing.

Kar Ga Door
Kar Ga Door
Kar Ga Door
Kar Ga Door
Kar Ga Door
Kar Ga Door
Kar Ga Door
Kar Ga Door